Bianca’s verhaal

Op 1 september 2013 startte ik met Hardloopschool De Mooie Vrouw. Ik wilde vooral beginnende hardlopers helpen hun lichamelijke fitheid uit te bouwen en hun persoonlijke doel te bereiken.

“Van handbal, naar triatlon, naar hardlopen. En van regionale prijzen naar internationale overwinningen. Al ruim dertig jaar ben ik hardloopfanaat in hart en nieren en om zelf beter te kunnen presteren ben ik me gaan verdiepen in de werking van het menselijke lichaam. Wat komt erbij kijken om een prestatie neer te zetten? Welke factor speelt voeding en ook rust? Wat is de rol van jouw omgeving? Want de steun die je daarvan ontvangt is heel waardevol en beinvloedt jouw presteren.

Met de diploma’s sportmasseur, blessurepreventie, conditie- en hersteltrainer, ASM-, pilates- en yoga-instructeur op zak en veel praktijkervaring als docent, personeelsadviseur en loopbaancoach heeft het menselijk lijf en de psyche niet veel geheimen meer voor mij. Ik doe niets liever dan die kennis overbrengen tijdens de trainingen, de yoga- en de pilateslessen en de fysieke coachsessies.

Wanneer zien we elkaar?”

Jouw trainers stellen zich voor

Gebruik onze handige app voor o.a. het trainingsrooster en de adressen van de trainingslocaties. Ook vind je er het voorstelrondje van de trainers!

De Mooie Vrouw app is te downladen via de App Store of Google Play

Tip: zet pushberichten aan en krijg op tijd een seintje als de training wegens slecht weer niet doorgaat.