Personal training

Samen met een personal trainer jouw doelen halen. Volgens een helder plan. Met focus op resultaat.

Effectieve trainingsmethode

 Alleen aandacht voor jou, de juiste oefeningen afgestemd op jouw lichamelijke situatie. Personal training is een van de meest effectieve trainingsmethodes om jouw gedroomde resultaat te bereiken.

Personal training, ook voor jou

Herstellende van een blessure, opkrabbelen na een operatie, trainen wanneer het jou uitkomt of gebrek aan discipline? Er zijn tientallen redenen om aan de slag te gaan met een personal trainer. Waar wil jij aan werken? 

Naar buiten!

Zes dagen per week staat jouw personal trainer voor je klaar! Volgens een persoonlijk plan ga je trainen in de Twentse buitenlucht. De personal trainer motiveert je, daagt je uit en waakt voor overbelasting. Stap voor stap rek je je fysieke grenzen op en bereik je resultaten op een veilige manier.

Totaalplaatje

Naast oefeningen focust de personal trainer zich ook op jouw ademhaling, de balans tussen ontspanning en inspanning, jouw voedingspatroon, visualisatietechnieken en mindful trainen.

Stel je vragen

Stuur een mailtje naar Bianca als je meer wilt weten over de werkwijze en inhoud van de trainingen en de kosten. Vervolgens neemt Bianca contact met je op.

Elke week volg ik een personal trainingssessie bij mijn naamgenoot Bianca. Ik heb veel plezier gekregen in het trainen en merk dat m’n prestaties goed vooruit zijn gegaan. 

Ze motiveert en inspireert altijd op een positief opbouwende wijze. Ik waardeer haar enorme betrokkenheid en deskundigheid. Ze stemt de training volledig op mij af waardoor het haalbaar en uitdagend is en ik heel prettig en effectief train. Ben erg blij met Bianca als personal trainer. Ofwel: PT-er. 

Bianca

Iedereen maakt weleens een moeilijke periode door. Als moeder probeerde ik altijd alle ballen in de lucht te houden, als manager van mijn gezin. Altijd doorgaan en niet zeuren. Hard werken en mijn gezin stonden altijd op de eerste plaats (staan ze nog steeds hoor!). Totdat ik niet meer kon. Wat had ik een lange tijd slecht voor mezelf gezorgd. Ik had mezelf continu weggecijferd.

In januari vroeg ik Bianca of ze ook personal training aanbood. In februari startten we met de 1-op-1-trainingen. En dát was de beste investering ooit. Ik kan het iedereen aanbevelen. Heerlijk trainen in de buitenlucht. Bianca levert maatwerk. Door mijn blessure kon ik bepaalde oefeningen niet uitvoeren. Zij heeft me letterlijk laten groeien en laten inzien hoe belangrijk bewegen is. Ik krijg er heel veel positieve energie van! Ik kan veel meer vertellen, maar eigenlijk moet je het zelf ervaren!

Maud