E-mail

info@hardloopschool-demooievrouw.nl

Adres

De Mooie Vrouwenweg 45
Almelo

Bianca's telefoon

06-24944137 
Bel of stuur een appje

Veelgestelde vragen

Aanmelden

Ik ben zelf trainer en wil nog meer uit mijn team halen

U bent trainer bij bijv. een voetbalvereniging, tennisclub of volleybalvereniging. Voor het goed kunnen beoefenen van de sport is het belangrijk dat de motorische basiseigenschappen van de (jeugd-)sporters goed zijn ontwikkeld. In de Train de Trainerscursus is er aandacht voor het verder ontwikkelen van uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht, snelheid en coördinatie, daarnaast is er aandacht voor het verbeteren van de looptechniek door middel van gerichte loopscholingstraining. Voor iedere tak van sport maken we een programma op maat die makkelijk in te passen is in de eigen trainingen.

Meer weten? Vul bovenstaand contactformulier in.

Ik weet niet zeker wat mijn niveau is

Dat is niet erg, na het invullen van het aanmeldformulier, nemen we telefonisch contact met je op. Samen bepalen we jouw belastbaarheidsniveau om te zien welke trainingsgroep geschikt voor jou is.

Trainingen

Zijn er trainingen op feestdagen?

Op feestdagen en in de schoolvakanties zijn er geen trainingen. In de zomervakantie is er een trainingsstop van maximaal 4 weken.

Gaan de traingen bij slecht weer door?

Slaat het weer ineens om? Houd onze facebookpagina en onze app in de gaten. Bij onweer, ijzel en storm trainen we niet. Het risico op blessures is dan te groot. Via een pushbericht word je persoonlijk geinformeerd.

Als ik verhinderd ben, meld ik me dan af?

Het is niet nodig om je af te melden. Zorg wel dat je op tijd bent, we starten direct op de aangegeven starttijd.

Ben je een langere periode verhinderd, dan horen we dat wel graag.

    Waar start de training?

    Informatie over de trainingen, zoals wie geeft er training en waar moeten we starten, vind je in de app van de hardloopschool bij het hoofdmenu lesrooster.

    Wedstrijden

    Organiseren jullie ook wedstrijden?

    De hardloopschool De Mooie Vrouw organiseert zelf geen wedstrijdloopjes. Maar doet wel graag mee! Heb je een leuke wedstrijd gezien, gooi het in de groep. Wie weet is er interesse om met jouw hardloopgroep mee te doen.