Coaching

Even niet lekker in je vel? Met bewegen en gesprekken voel je je al snel beter én fitter.

een-op-een begeleiding

Onzeker? Burn-out? Je hebt je weleens beter gevoeld.
Lekkerder in je vel en rustiger in je hoofd. Met de deskundige hulp van Bianca kan je dat gevoel snel weer ervaren.

Individuele loop & coach sessies

Door beweging en goede gesprekken voel je je al snel fitter en positiever. Behalve hardlooptrainer is Bianca ook gediplomeerd loopbaancoach. Met individuele loop & coach sessies hielp ze al heel wat mensen die vast zaten’, positief op weg of een nieuwe richting in te slaan.

Hoe werkt het?

Jij gaat wekelijks met Bianca in beweging, de Twentse buitenlucht in. Zij vertaalt vervolgens de fysieke signalen die jouw lijf afgeeft en geeft je nuttige, praktische tips waarmee je na elke loop & coach sessie aan de slag kan. Deze persoonlijke aanpak heeft positieve uitwerking op je psyche, jouw energie en jouw lichamelijke gezondheid. Driedubbele winst!

Jouw voorgangers

Inmiddels hielp Bianca heel wat mensen die kampten met: 

 • onzekerheid
 • overgewicht
 • werkgerelateerde problemen
 • overspannenheid en burn-out
 • weinig energie
 • Stel je vragen

  Hoeveel sessies zijn nodig? Ik ben niet sportief en dan? Wat kost het? We begrijpen dat je vragen hebt! Vul het contactformulier in en Bianca belt je om te bespreken welk traject bij jou past.

  Re-integratietrajecten bij ziekteverzuim

  De individuele loop & coach sessies blijken effectief bij het re-integreren van overbelaste medewerkers. Re-integratiebureau Carrière Vitaal in Hengelo schakelt regelmatig Bianca’s expertise in om mensen fysiek te begeleiden naar hun werk of een andere, passendere baan. Ook begeleidt Bianca mensen om gezonder en vitaler te worden via leefstijltrajecten.

  l

  Gediplomeerd trainer

  Voor begeleiding op het gebied van leefstijl, een vitaler, gezonder en energieker lichaam ben je bij Bianca in goede handen. Tal van opleidingen rondde ze succesvol af:

  – Diverse coachopleidingen
  – NLP Practitioner
  –  Jobmarketing
  – Intuïtief management
  – Sport- en beweegopleidingen (conditie- en hersteltrainer, blessurepreventie, sportmassage, looptrainer, ASM-instructeur, yoga- en pilatesinstructeur)

   

  “Na een vervelende periode lukte het me niet om lichamelijk en mentaal fit te worden. Het voelde alsof ik mijn lichaam niet meer kende en was toe aan hulp. Ik kende Bianca vooral van de hardloopschool en benaderde haar of ze iemand wist die mij kon helpen. Toen ze vertelde dat ze één-op-één trainingen en coaching geeft, heb ik direct een afspraak gemaakt. We startten met een nulmeting, waar meteen al mooie inzichten voorbij kwamen.

  Het is zo bijzonder dat je lichaamsbewegingen vertellen wat je nodig hebt en dat Bianca dat kan ‘lezen’. Op een mooie, subtiele en toch duidelijke manier brengt ze dat over. Ze houdt je een spiegel voor en laat je tegelijkertijd in je waarde. Ze daagt je fysiek en mentaal uit en behandelt je respectvol. Na een paar trainingen had ik zoveel inzichten gekregen, waardoor ik bepaalde stappen kon zetten en nu sterk in het leven sta. Nogmaals dank, Bianca.”

  Patricia